Voor direct contact:

Bel:

06-33090109

Mail:

Of ik neem contact met u op:

loopbaanbegeleiding

     info voor werkgevers 

 

"Eigen keuzes van medewerkers genereren 

verantwoordelijkheid, motivatie en werkplezier."

 

Gemotiveerde medewerkers en de juiste persoon op de juiste plek
Dat is wat u als werkgever wilt. Twijfel over de (loop)baan kan de motivatie van een medewerker in de weg zitten. Een duidelijke keuze neemt deze twijfel weg en brengt uw medewerker in beweging om optimaal werkplezier te realiseren.
 
Loopbaantraject
MyChoice Coaching is een loopbaanadviesbureau dat gespecialiseerd is in keuzebegeleiding inzake werk en loopbaan. Jarenlange ervaring als loopbaanadviseur wordt ingezet om iedere medewerker deskundig en met grote betrokkenheid te begeleiden bij een gefundeerde (loop)baankeuze.
 
Resultaat
  • Gemotiveerde medewerkers
  • Medewerkers die weten wat ze willen en kunnen èn daarnaar handelen
  • Medewerkers die verantwoordelijkheid nemen voor hun werk en loopbaan
  • De juiste persoon op de juiste plek
     
Realistische keuze
In onze keuzebegeleiding houdt MyChoice een goede balans tussen:
» de wensen, eigenschappen, passies, talenten van de medewerkers aan de ene kant, en
» de mogelijkheden binnen en buiten de organisatie aan de andere kant.
Hierdoor zijn de eigen keuzes van de medewerkers ook realistische keuzes. 
 
Angst voor verandering
Angst voor veranderingen en de hang naar zekerheid spelen altijd een rol bij keuzes. Veranderen is nou eenmaal moeilijk. MyChoice houdt haarfijn in de gaten dat deze factoren niet de hoofdrol gaan spelen. 
 
Voorkomen is beter dan genezen
Een loopbaantraject versnelt processen, die normaal wel jaren kunnen duren en vaak gepaard gaan met demotivatie, uitval door ziekte, disfunctioneren en soms ook conflicten.
Loopbaanbegeleiding bij MyChoice geeft snel helderheid en kan dit zodoende voorkomen. Daarom is het goed dat bij het kleinste signaal al actie ondernomen wordt om de loopbaan onder de loep te nemen.
 
Win-winsituatie
Een medewerker die bewust kiest, neemt verantwoordelijkheid voor zijn keuze. Na een traject bij MyChoice krijgt u dus een gemotiveerde medewerker  óf een medewerker die liever elders werkt en daadwerkelijk gaat. In alle gevallen een win-winsituatie. 
 
Kosten loopbaantraject
Ieder traject bij MyChoice is maatwerk. In een kennismakingsgesprek wordt een inschatting gemaakt van de duur, intensiteit en de daaruit voortvloeiende kosten. Gemiddeld bestaat een loopbaantraject uit zes  coachingsgesprekken van anderhalf uur binnen drie maanden.

Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.