Voor direct contact:

Bel:

06-33090109

Mail:

Of ik neem contact met u op:

Outplacement

           info voor werkgeversMisschien niet de kortste,

maar wel de snelste weg naar werk!


Ontslag

Medewerkers ontslaan is niet leuk. Of het nou gaat om reorganisatie, disfunctioneren of ziekte, het is altijd vervelend. Vaak gaat ontslag gepaard met weerstand, onbegrip en soms zelfs een conflict. 

MyChoice Coaching zet deze weerstand om in een kans en laat de medewerker inzien en ervaren dat hij/zij een keuze heeft. Zodra de medewerker zich dat realiseert is de weg vrij voor het vervolg.
 

Resultaat

  • Medewerker die weg wil
  • Realistische baankeuze waar de medewerker voor 100% achter staat
  • Hoge motivatie voor de nieuwe keuze
  • Daardoor grotere kans op werk in de gewenste richting
  • De nieuwe baan is een duurzame, gewenste oplossing voor zowel werknemer als werkgever.
     
131124 Mildred nooit gedacht1
'Full Commitment' vergroot en versnelt de kans op werk
Het is heel verleidelijk om bij outplacement meteen te gaan solliciteren. MyChoice is ervan overtuigd dat méér tijd voor het keuzeproces leidt tot sneller (en beter!) werk vinden. Zeker in deze tijd maken ‘overtuiging’ en ‘motivatie’ het verschil.
Full commitment aan de eigen baankeuze betekent: erin geloven, er zin in hebben en ervoor willen gaan. Dat straalt een sollicitant uit.
 
Outplacementtraject
MyChoice is gespecialiseerd in het begeleiden van keuzeprocessen. Jarenlange ervaring in outplacement wordt ingezet om iedere medewerker deskundig en individueel van het begin tot het einde te begeleiden. Basis voor de werkwijze is het zelf ontwikkelde Windmolenmodel©.
 
Kosten outplacementtraject
Ieder traject bij MyChoice is maatwerk. In een kennismakingsgesprek wordt een inschatting gemaakt van wat nodig is om uw medewerker tot een goed resultaat te begeleiden. Op basis daarvan worden de kosten in beeld gebracht.
Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.