Voor direct contact:

Bel:

06-33090109

Mail:

Of ik neem contact met u op:

personal coaching

     info voor werkgevers"Gemotiveerde medewerkers zijn de sleutel

tot het succes van een organisatie."


Gemotiveerde medewerkers
Als werkgever wilt u gemotiveerde medewerkers hebben, die openstaan voor ontwikkeling en verandering. Het is niet vanzelfsprekend dat uw medewerkers zich in dezelfde richting en in hetzelfde tempo ontwikkelen als uw organisatie. Ongemerkt kan dit verschil fors groeien met gevolgen voor de motivatie, gezondheid en productiviteit van uw medewerkers.

Door middel van Personal Coaching kan dit tegengegaan of mogelijk zelfs voorkomen worden.
 
Personal coaching
Tal van redenen kunnen ten grondslag liggen aan de (tijdelijk) verminderde motivatie, productiviteit en energie van een medewerker. Bij MyChoice Coaching worden deze zaken inzichtelijk gemaakt en aangepakt. Met het Windmolenmodel© als basis wordt uw medewerker via nieuwe inzichten richting keuze en verandering begeleid.
 
Resultaat
  • Gemotiveerde medewerkers
  • Medewerkers die optimaal bijdragen aan de organisatiedoelstellingen
  • Medewerkers met een gezonde balans en een sterke focus op het werk.131123 Fieke ik wist niet letter vet
     
Preventief
Er hoeft niet altijd ‘iets aan de hand te zijn’ te zijn om gebruik te maken van personal coaching. Het is raadzaam om met een bepaalde regelmaat te sparren met een extern deskundige over het werk, in te zetten ontwikkelingen en keuzes die gemaakt moeten worden.
Zowel medewerker als werkgever/leidinggevende kunnen gebruik maken van Personal Coaching bij MyChoice Coaching.
 
Leeftijdsgerichte coaching
MyChoice heeft veel ervaring met leeftijdsgericht coachen. Iedere leeftijdsgroep heeft zijn eigen specifieke thema’s. Of het nou gaat om startersonzekerheid, het dertigersdilemma, midlife of  50-plussers. MyChoice heeft oog voor ieder persoon in zijn/haar levensfase.
 
Teamcoaching
Wilt u een betere samenwerking in uw directie-, management- of ander functioneel team? MyChoice kan uw team daarin als groep coachen in één of meerdere dagdelen.
 
Kosten coachingstraject
Ieder traject bij MyChoice is maatwerk. In een kennismakingsgesprek wordt een inschatting gemaakt van de duur, intensiteit en de daaruit voortvloeiende kosten. Gemiddeld bestaat een coachingstraject uit zes gesprekken van anderhalf uur binnen drie maanden.
 
Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.