Voor direct contact:

Bel:

06-33090109

Mail:

Of ik neem contact met u op:

  Wie is Vronie Veugelers?

 

 


Vronie 1pvc

Keuzes maken in je leven
MyChoice Coaching is opgericht door Vronie Veugelers (1960). Haar loopbaan is in 1981 begonnen in het onderwijs. Na vijf jaar voor de klas te hebben gestaan, maakte Vronie de eerste opmerkelijke keuze in haar loopbaan: Op haar 26ste jaar heeft zij haar baan en woning ingeruild voor een rugzak om een wereldreis van 2,5 jaar te maken.  
Haar motto: “Beter spijt van iets dat je wel hebt gedaan, dan van iets dat je niet hebt gedaan.”
De vraag ‘Hoe maken mensen keuzes?’ heeft haar altijd geïntrigeerd. Ze heeft, met name door haar wereldreis, ondervonden hoe keuzes je leven bepalen.
 

Specialist in keuzeprocessen
Na haar wereldreis heeft ze zich omgeschoold richting HR / P&O en later loopbaanadvisering (opleiding tot loopbaanadviseur in 1998). Sinds die tijd is ze werkzaam als een NOLOC-gecertificeerd loopbaanadviseur en heeft ze zich professioneel verdiept in het keuzeproces van mensen.
“Ik vind keuzeprocessen bijzonder interessant en doe niets liever dan die begeleiden.”

Nieuwsgierigheid
Haar grootste drijfveer is haar nieuwsgierigheid. Dit ziet ze als een positieve eigenschap:
"Nieuwsgierigheid zet mij aan tot het stellen van vragen en tot onderzoeken. Het zorgt ervoor dat ik blijf leren en me blijf ontwikkelen. En het leidt tot verbinding met andere mensen.”
In haar werk prikkelt ze de nieuwsgierigheid van haar cliënten, opdat zij gaan onderzoeken hoe hun wensen en dromen een plek kunnen krijgen in hun werk.

Stijl van werken
Vronie werkt volgens haar eigen visie en methodiek (Windmolenmodel©). Vanuit een gezonde nieuwsgierigheid en grote betrokkenheid streeft Vronie naar de hoogste kwaliteit. Professionaliteit en persoonlijke benadering gaan hand in hand in haar werk. Omdat ze zowel analytisch als praktisch denkt, kan ze inzoomen op alles wat nodig is.
 
"We werken een groot deel van ons leven.

Laten we van ons werk dan ook iets moois maken."


Het gaat om geluk
In haar trajecten houdt ze niet alleen het directe doel voor ogen, maar juist ook het uiteindelijke doel: Gelukkig zijn. "Werk heeft een grote invloed op ons algehele geluk." Vronie's zintuigen zijn voortdurend gericht op alles wat de cliënt nodig heeft om een goede keuze te maken en gelukkig te worden.
 
Samenwerken
Ze werkt, als dat gewenst of nodig is, samen met een aantal andere loopbaanadviseurs en coaches, zodat altijd alle expertises ingezet kunnen worden om de cliënt optimaal te helpen.